OM OSS

MULTIREP AS

Multirep AS er din lokale bedrift som hjelper deg med graffitifjerning, sandblåsing og vask av vaskehaller. Vi jobber primært med bedrifter og tar på oss større oppdrag for privatpersoner. Bedriften har i dag ansatte som har stort fokus på kunden og tjenestene vi leverer. Multirep AS ble etablert i 2005, og siden da har vi tilegnet oss god kunnskap og erfaring innen vårt yrke. Våre fagfolk er opptatt av kvalitet, og vi sørger alltid for et godt resultat.

Vi har opp gjennom årene tilegnet oss uvurderlig erfaring og kompetanse på våre arbeidsområder. Multirep AS holder til i Sarpsborg og har holdt på siden 2005. Ta gjerne kontakt med oss i dag for en hyggelig prat!

Vi er stolte av våre prosjekter

Det er også kundene våre. Vi setter kunden alltid i fokus, og vi utfører arbeid av god kvalitet i alle ledd. Vi i Multirep AS sørger for kvalitetssikkert arbeid og et tilfredsstillende resultat.

Ta kontakt i dag

HAR DU BEHOV FOR VÅR HJELP?

Vi i Multirep AS tilbyr sandblåsing, graffitifjerning og vask av vaskehaller. Ta kontakt med oss i dag for en hyggelig og uforpliktende prat.