Om oss

Din vaktmester i Sarpsborg og omegn.
Om oss

Multirep AS

Arild Olsen startet opp Multirep i 2005. Da drev han blant annet med vaktmestertjenester, reparasjoner og polering av kjøretøy. Han investerte så i en mobil varmtvannvasker og et av de første store oppdragene med dette utstyret var å fjerne graffiti på den nye Sandesundbrua før den skulle overleveres til Statens vegvesen i 2008.

Siden oppstarten av Multirep i 2005, har vi tilegnet oss uvurderlig erfaring og kompetanse på våre arbeidsområder. Vi leverer tjenester innen sandblåsing, graffitifjerning, fasadevask, vaktmesteroppgaver og utleie.

Multirep AS

Vi spesialiserer oss på:

  • Graffitifjerning

  • Fasadevask

  • Sandblåsing

  • Vaktmestertjenester

I 2011 Startet Arild sammen med sønnen Mickael, Multirep AS. Arbeidsmengden hadde nå økt tilstrekkelig for å øke bemanningen og Multirep AS ble et familieselskap. I dag er vi spesialiserte på graffitifjerning og fasadevask.

I dag har vi oppdrag for Mesta med reparasjon og vedlikehold av objekter langs riks- og fylkesveier i Sør-Østfold. Vi utfører vaktmestertjeneste for BUL Matstova i Sarpsborg sentrum, og vi er også ansvarlige for løpende vedlikehold på Franke selvvaskersystemet på Hafslundsøy for Tune Utemiljø. Samtidig vasker vi bygningsmasser for næringsbedrifter og hus for privatpersoner.

Noen av våre kunder:

Har du behov for våre tjenester?

Kontakt oss i dag for en hyggelig og uforpliktende samtale.